2011. június 2., csütörtök

"Van egy mondat... "Szükségem van rád." De hogyan? És miért? Egyszerűen azért, mert vagy, létezel, élsz. Mert megnyugtató érzés számomra a létezésed. Nem lehet megmagyarázni, hogy miért. De nem is kell. Önzés ez? Egy picit, talán. (...) Ám ha te is ugyanezt éled meg, akkor már nem önzés, akkor valóban igazzá, tisztává, önzetlenné válik a mondat."

wááááá :D egyre izgibb :D a hülye parasztok teljesen behülyültek és telejsen lezárták az utakat. szóval izgalmas a közlekedés xD ma fél 6kor másztam haza, vonattal xD jóóóóvan, semmibajse :D ezt is megértük, télleg lesz mit mesélni az unokáknak majd :D de mostmár azért kezdek kicsit ideges lenni, hogy teljesen ismeretlen az, hogy mi lesz 1 óra múlva, egyáltalán, hogy hogy jutok haza... meg a hétvégémet is teljesen elcseszi... szóval ez igy mostmár nem biznisz. én megértem, hogy nekik is vannak igényeik, de miért ugy, hogy másnak rossz legyen? :S na de sajnos ezen hiába filozók, ettől jobb nem lesz... de mostmár azért itt az ideje :) de legalább lemondták a suliba az össz ellenörzőt, ami be lett igérve a hétre... mondjuk ez egyrész jó, mert legalább még tanulhatunk rá, ha van egy kis eszünk... rossz viszont mert a jövő hét igy fog kinézni: hétfő: mikro, kedd: fizika, angol, szerda: ... azt hiszem semmi :O csütörtök: farma... péntek: remélem semmise :D szóval majdcsak kibirjuk :) de azért a hétvégém se full tanulásból fog állni... ááá nem :S de azért szivás lesz, ha jövő héten is igy birunk 8illetve nem birunk) utazni... nem akarok sztrájkooooot!!!
de végülis a másik jó oldala, hogy picimmel is lenyugodtak a kedélyek. bár már előre félek a jövő héttől... de mostmár kibirjuk, ezt a kicsit kibirjuk :) és biztos vok benne, hogy jó lesz :) itt a bizonyiték rá, a mai nap :) semmi baj nincs egyáltalán... nincs bennünk az a hajtás, van idő... és most vita sincs. elég szar, hogy az ember  ugy van beprogramozva, hogy azzal veszekszik, akivel legkevésbé kéne :S de hát mit van mit tenni :) nemsokára vége a sulinak, és akkor jó lesz :)

1 megjegyzés:

  1. A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, és ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat szegény helyzetünkből, tanúskodni fogok a világ és az egyetemi hitel mellett (United. Credit411@gmail .com ) jóváhagyta és átutalta nekem a 2500000 kr összegű kölcsönt . A united.credit411@gmail.com a legjobb hiteltársaság a megbízható, megbízható, 1%-os kamattal rendelkező kölcsönökért. szüksége van ma kölcsönre, mindenféle kölcsönt kínálnak, forduljon hozzájuk még ma sürgős kölcsönért a united.credit411@gmail.com címen (UC credit) nem kér fedezetet. Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés