2011. június 5., vasárnap

:D ... :( ... :)

wááá... ránéztem a visszaszámlálóra... 19 nap :D te jó isten :D mintha csak most lett volna 70 vmennyi amikor elinditottam... meg 30 vmennyi :D most meg már mindjárt vége :D és nyár lesz és szabadság :D ótejóég :D asszem most ugy picurkát besózott :D olyan... áhh :D tiszta fura érzésem van :D olyan áhh... gyerünk már múljon már legyen már vége :D na de ha akövetkező hetet túléljük akkor onnantól kezdve tényleg már a nehezén túl leszünk :) v mittomén, de lényeg, hogy egy héttel kevesebb :D 3/2 :D húúúúha :D és vége a második osztálynak is :D és a középsuli fele is meglesz... jézusom :S azért ez ugy picit megijeszt... mintha cs most kezdtük volna... és még1x ennyi és vége... na de van még addig mit apritani :D mostmár cs legyen nyár és pihenés és pfúúúú :D remélem ez a nyár is lesz olyan szupika mint a tavalyi :) mert mostmár alakulnak a programkák :D
ettől függetlenül olyan rossz érzésem van :S olyan áhh... nemtom :S menni menni menni, de hova? csinálni vmit... mintha várnék vmit... vmitől félnék, vagy nemtom már... de általában az ilyen fajta érzések nem egészen jeleznek jó dolgokat. na de majd meglátjuk. vis remélem, hogy cs nemtommitől van ez... de semmi rossz nem fog történni senkivel.
tegnap estéről is kéne irni vmit :) pfú jó volt :D cs úgy feküdni és semmit se csinálni :D vis csinálni de mégse (na jóóó lesz mostmár xD) szóval jó volt :) jó volt cs úgy odabújni hozzá és hallgatni ahogy a pici szive dobog :$ és ennyi éppen elég is :) olyan jó lenne minden nap, minden este igy elaludni és reggel igy felkelni :/ ahh... najó nem fájditom a szivecskémet. majd lesz ez még igy remélem :) nagyon remélem :) annyira várom már a nyarat. bár kicsit (hazudok. nagyon xD) félek tőle, hogy mi lesz meg hogy lesz, mert semmi esetre sem szeretnék ugy járni mint tavaly :S de remélem, hogy jó lesz. és meg tudjuk oldani a találkákat. nagyon remélem. én mindent meg fogok és akarok tenni azért, hogy legalább ilyen jó legyen minden mint amilyen volt ez a 7 hónapunk :) szóval igen, nagyon félek :( de bizom benne, hogy jó lesz minden :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése